farewell!

wöwöwöw. äsh, blogginläggets början är nästan alltid det svåraste. Jag tyckte jag fick till det ordentligt där? (;

Nu är jag mitt uppe i min fixa-packa-process. Samtidigt som jag måååste sova pg.a tidig uppgång imorn. jamen äshan, planet är ett bra tillfälle för lite extraintagning av sömn. Idag har dagen gått i ett. Började dagen med Nellie min kära. Vi "shoppde lozz", så att säga, fikade, och umgicks.
Sedan kände jag ett staaarkt behov (Saknad) av min kära vän Antonia . Så henne mötte jag för en till fika. mysis. Hon är fin.
Nu är jag just hemkommen från nellie, med anja & marion, där hon bjöd på kvällsfika med hallonpaj och teeee. Awh. hon  är för söt. Nu förstår jag inte riktigt hur jag planerade den här kvällen och hur klockan kunde bli så mycket. Och nu känner jag att jag bara rabblar på med massa konstiga oord och då tänker ni, konstig tjej?`

äsh, god natt på er !

Glömde att imorn åker ju jag, jag ska hälsa bryssel från er. Det ska bli skönt att komma iväg lite. Även fast jag kommer sakna.
PUSS
/
A

trött tröttare AVIVA

nu är jag utmattad.  Lov är till för att sova ut, men jag har helt enkelt inte haft tidigt. Jag har bestämt mig för att imorgon börjar mitt riktiga lov, då man vaknar utsövd, och bara är ledig.

Går kvällen var mysig hos kusinerna. Helt plötsligt hamnade jag på en fest med min kära vän Maria på tyresö. Det var kuul! Sen åkte vi hem till henne och sussade gott. hihi! Fast så mycket sömn kan det inte ha blivit med tanke på hur jag mår idag! Nej, nu ska jag i det här vintervädret krypa upp i soffan med en film. Gillar.

Vi har minnen vi. Och vi var småååå <3
min <3

looveliloov!

Måste bara börja med att säga att jag har sportlov och att det känns wonderful. Fagertfager. Nej men faktiskt, det kom väldigt passande! :) Fast såklart blir det inga sportiga skidor, sååå sportig som min familj är. Fast det spelar ingen roll, ledighet är det som ligger högst upp på önskelistan nu.

Sportlovet startade med lite bränna vid solarieöarna med totti och luddieboy. Brännan övergick fort till rött, kokande varmt bränt fläsk. Inte jättebra. Fast det ska vi inte prata mer om. Det var skönt! Årets första semla åts också. hahah jäteemycket åts också. hehe, förutom hälften som vi tappade på marken.

Idag har jag varit i uppsala på mysig lunch med världens bästa familj + flickvän. Och  nu ska jag bege mig till mina kussar. Dom är coola.

pusspåer!


kände bara för en liten trevlig bildis!

papipapi <3

idag kommer min kära far hem. Och på tisdag åker vi till honom. Åh, jag har längtat. Det ska bli mysigt att åka dit, skönt att komma iväg lite, och ta en paus. Fast lite segt, ett helt lov. Men vafan, familj !

hahah min kamera är rolig, för man kan göra så man ser helt knaz ut! haha. (jag är snyggare i verkligheten, pappa är sig väldigt lik , hih :p)

nu har znille lämnat oss. Sorgligt och jag saknar 'na redan. Men jag försöker njuta för hennes skull, och hon har faktiskt lovat att skicka lite brunhet till mig :D

Nu har jag så gott som lov, inga läxor kvar och det är underbart. Då har man tid till onödiga saker, som att typ.. bleka armarna. Lovet firades in med en mysig fika med Frida, och sen kom Cam och några av hennes homies!

nej ,nu ska jag springa och möta lillefaaaaaaar!

/A

ooooy vi såg znuten(machtey va phett impad)

Just hemkommen från ett litet äventyr, då jag och matilda överraskade min vår kära vän ellen. Har jag sagt att hon fyller år idag? hehe , kul tjej. Hon vart typ azlack. Bernt också. som vanligt. hehe. j
Jag hade i alla fall bakat en gigantisk kokosboll, med lite ljus i. Det var hon värd. Hon blev säkert jättelycklig!

nej nu ska jag inte störa.
pusspís
/viv


VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG?

Mihi, GRATTIS MIN UNDERBARA!♥

(cheyerna posar ;D) haha

puss på dej min älskade lilla baaaaaaba <3<3

Jag längtar oändligt mycket!


...knappt så att jag vet vad jag ska ta mig till!?

Alla hjärtans dag.

Åh jag gissar att min rubrik liknar ganska många andras idag. Men vad gör det?! Här ska vi inte vara speciella.
Den här dagen är en mysig dag tycker jag . Jag orkar inte tjata om att: "Åh det handlar bara om konsumtion, blablabla". Ja, det kanske det gör. Men antagligen verkar de flesta gilla det ganska mycket eftersom det går hem hos de flesta.. Det är kul att vara lite extra kärleksfull (notera extra), och att få slippa lite lektioner här och var. Och smaska geléhjärtan.

Dagen väcktes med Elin då vi överraskades av varsinn present dagen till ära, av min älskade mor. <3 Annars har det flutit på, och jag har gjort lite onödiga impulsköp.


Förra årets alla hjärtans dag firades med tjejerna och sushi. Ganska bra?! I år blir det nog något liknande. Åh, mys.

Det är det bästa sällskapet. Man orkar inte gå och vänta. Njut av livet folks, och lev i nuet!

MASSOR AV ALLA-♥ dag pussar, från er vivi!

HOS ERIKA!

Älskade Erika fyllde 17 igår och det firades för fulla muggar!




ursäkta min usla bildkvalitet!

PUSS
vivi


veckan som var..


I veckan fyllde kära tess år. Vi överraskade henne md sång..

och feztade loss på kladdiskaka ! mumms, bra jobbat bagare!

Jag är snygg. Johanna <3

Och i fredags var det mysig temadag i skolan med allahjärtans-dag firande heeela dagen lång! Det var ruligt och jag tyckte att Znille & Joey var så fina på den här bilden så dom fick också vara med. Puss på det!

awh.. all you need is love.

Puss på rumpan!
/A

käraste annalisa. hehe



Alltså, är tjejen dum i huvudet? Blir nästan lite deprimerad, och lite scared faktiskt!
man kan ju undra vad hon har för familj. stackars dem. Och stackars henne.

STEVIE WONDER

åh.. han är bäst.

"Jabaleker" -ompah ompah maachtey



Hard work-work
Body shop istheshit :D

ville inte va den som blev kvar..

Helghelghelg. Ja det är faktiskt fina grejer. hehe. nej men det är bäst! Fast den går snabbt. Har jag sagt att helgen går snabbt? näej, inge bra. Men snart är det loov å det blir kul.
Fredagen var det stan med Dellen med onödiga (?) impulsköp. Sen var det bror, han måste ju få lite hjälp med 1-månadspresent. gubbz då! På kvällen var det tjejmiddag hos Embla på söder. Jag vet inte om jag har sett någon så perfekt lägenhet någon gång. Jag doog! Men det var jättemys. Hem tidigt.

För på lördagen var det uppe med tuppen, man måste ju ställa upp för kära kören när vi har kördag hela lördagen. 10-16. Alltid lika kul. Och åååh jag förstår inte hur bäst ni är. Tacktack <3<3


På kvällen bar det av till Julia. Stor tjej. GRATTISGRATTIS igen. Mys var det


idag har jag haft en riktig mysdag med mami. åh hon är bäst

helgen har varit bra. men lugn. och skön!

nu blir det pluggis!
pussisar /A

17 år.. snart


Bästa låten. Blir nostalgisk. Inte för att jag har något att bli nostalgisk för. framtid!

Museets dag.






yo!

Så var det måndag och jag håller på att aaavlida. För att helgen var så bra, men dock för lite vila. Nästa helg ska jag sooova för det har jag inte hunnit med så mycket på sistone. Men det finns så mycket roligare saker att göra..
I fredags var det finfolk på besök! Sedan kom Elin...vi tjockade och planerade kvällen. Tillslut bar vi av till Karlaplan till någon liten fest! Det var kulkul. Sedan sov vi hos mig och det blev den vanliga ritualen för oss två, med te och mackor och en dundrans massa skrattt. znilleznille <3

I lördags  började dagen med en vinterpromenad, sedan fikade jag med nelliegulli, sedan mötte jag matilda & julia i staden en snabbis. Sen kom majsisarna antonia, hannah & maja hem till mej: Dom är bra fina. Och det var längesen, okej vi ses ju en gång i veckan men då finns inte så mycket tid till att praaata. Så vi hade mycket att ta igen. Finaste & bästa <3


Igår åkte jag & anna och tränade, hurtiga tjejer. Läänge. Dagen gick fort och på kvällen såg jag , mami & morfar i taket lyser stjärnorna. ååååh säger jag bara. Tårar. Tur att jag hade mamma brevid mig, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Sedan vart det middag med kinamat!


Nej , nu är det bäst att jag börjar dra mig, imorn är det mysdag med klassen och sedan någon form av intervju (?)

PUSSS/A

RSS 2.0