tröttchey


ganska söt tröja? yeey!

Hela den här dagen har jag varit tröttjej93. Hela den här veckan faktiskt. Det har blivit för mycket av det goda.. eller snarare av det onda. För lite sömn och för mycket plugg. Bu för den!
Men nu är det över. Kändes "skönt" att sitta i ett illaluktande kvavt klassrum i 2,5 timmar och bara skriva av sig allt vi har lärt oss vid historien sen år och dagar. Nu är det nya tag.
Idag njöt jag av läxfriheten och åkte hem till Sofie på söder över en massarin. Ganska mys! Bara chilla. Och nu ska jag ggå och njuta av ledigheten.

Snart är det helg. Nöjd.

<3 /A

gåååååshud

jag dööööööööööör


bloggis

bestämde mig just (nu) för att köra ett blogginlägg. Lite spontanish sissådär hehe
Helg helg helg. Åh den har vart bra. Fast jag har inte haft så mycket tid.. till att chilla.. sova. Men vafan. Det får bli en annan gång. Fredagseftermiddagen spenderades på staden med nille, och sedan fleeeera timmars fika på kulturhuset!! mysis. Sedan mötte jag underbara Antonia. Vi åkte till östberga (!). Festen var kuul haha. Efter vi blivit bjudna på chips av en fager dam så åkte vi hem till mej å sov.Finfina vän.
Igår så var jag å ellen duktiga och gav ut våra suuuuperporffsiga cv:n till ställen så nu kommer jag få 10000 jobb å ellen inga ! Det blir kul. På kvällen begav jag å anna oss ut på äventyr, till sockenplan. Tjej middag hos martina. middag, å daaaance! avivis å annis på hal is, ...typ !
Idag var vi och simmade .och sedan har jag pluggat.
duktig tjej.
hm.
intressant inläg..
god natt /Amin sötmajs å jag för typ .. ett år sen i  england.. snygga redan då! :D<3

förbered dig på oväntade besök..

JAG SAKNAR DIG REDAN! Hur ska det då gå med 3 månader och 15 dagar till?

hare!

näey nu orkar jag inte. hejdå! puzz

jag gillar't

 Jag la in bilden för att:
* Jag är huuuungrig
*Jag saknar anna som är sjuuuuk
*och för att jag är znygg!


wei!

Nu har vivi så gott som helg. Imorgon har jag s.k idrottsdag, så jag ska gå på skattjakt med 'favvoläraren', kl. 11-13. Ganska najs? så det blir skööönt. Sen är det la weekenda.
Ikväll har jag varit på viktor rydbergs musikal, där min kusin var kappelmästare. Stolt kusin i publiken hade han. makkan va beeezt :D<3
nu är mina ben som spagetti för jag har träänat som en balle. god natt /viv<3


klazz <3


tankar


varför kan inte jag glömma den här dagen? hm.. <3

idag var det en vanlig onsdag

förutom att jag var hos doktorn i morse och fick diagnos. Känns riktigt skönt. Nu låter det som jag har värsta seriösa problemet och är väääärsta sjuk. Riktigt så är det inte. heehehehe

Så det var skola med en lektion. Och hela dagen kände jag mej helt "sjabbig" å äcklig plus en bajsig träningsverk (men jag gillar't). Sedan var det staaaan å fika med klasstjejerna. Det känns så ovant att inte veta vad man ska göra efter skolan, att man inte har något plugg. Ovanligt skönt.
fina tider!

/A

som vi var på den tiden. saknad!..


första bakläxan.

Den här veckan har kännts väldigt seg. Och än så länge är det bara tisdag konstaterade jag just. Segt?! JAA! Men jag antar att det kommer att kännas så här nu efter det långa lovet. Som hade kunnat få vara lite längre..
Idag känner jag mig i alla fall fri. som en fågel! Seriöst, skolarbetet har legat som en klump i magen sen lovet, och idag betade jag av ett matteprov, och är klar med mitt svenskatal.
Så jag slutade till lunch, sen begav vi oss och tränade (jättebra att jag åt pizza till middag) hahah bra tjej men sånt händer. Sedan mötte jag ellen, vi fixade body shop och letade förjäves efter världens snyggaste shoes. Sedan mötte jag fridi å cam å vi sällade hem. Och sen mötte jag min efterlängtade mor som är hemkommen från Belgien . måhå, saknad <3


..och jag bjuder på en bild från helgens bravader.
Vivo et Nile <3

musica at the parteeey!

Lite välkomstmusik är alltid trevligt såhär på inflyttningsfesten. Här får ni min mest spelade låt just nu::

/vivis

start of something new?

Nej inte direkt. Jag tror inte att man kan blogga utan att själv känna sig töntig. Men min gamla blogg kändes så otroligt gammal och .. rörisg? Äsh , som sagt ha inga förväntingar på den här nya bloggen för det har inte jag heller.

..och jag måste bara påminna alla att blogga är något jag gör för min egna skull. Det är inte så att jag gör reklam för min supertrendiga blogg som jag vill att sååå många ska läsa, och såååmånga ska få reda på allt om mitt intressanta liv. Nej sättet jag bloggar på är för min egen skull: För jag tycker det är skönt.

Men välkommen Vivi, och alla andra coola läsare!


/vivis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0