woppwopphey

åh det är så mycket i min hjärna att jag får damsilus. ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till! Fast.. äsh, det är väl inget fel att ha mycket för seeej? JOoooooo! knas

VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG? MÅÅÅNDAG! :D HEHE

GRATTIS SNYGGIS <3 nuu är du stor, och det har firats med dunder! love!

Star Choir



Åh, i fredags var jag ledig från skolan. i stället för att sitta fast vid skolbänken så hade jag mitt livs körupplevelse! Det går inte att förklara. Ljuvligheten.  nej men seriöst, det var något av det häftigaste jag gjort! Afrikans musik är något av det snyggaste bästa jag vet. att sjunga det, ihop med ett gäng underbara Sydafrikanska ungdomar som spred glädje omkring sig. och profesionella musiker som tripple & touch var underbart. Jag vet inte om jag nån gång har ryst (säger man så?) så mycket som jag gjorde. När man fick hjälpa Sydafrikanerna att uppfylla sin dröm. När de står och sjunger med sin ljuvliga klang i deras skoluniformer, då man inte anar hur deras vardag ser ut. Och när man med gott samvete visste att alla pengar gick till Hiv/Aids-forskning. Jag kan inte beskriva med ord hur underbart det var. Och hur extremt lycklig jag är att jag får sjunga i min kör.. och hur mycket sjukt häftiga upplevelser jag får vara med om.
Jag kan verkligen säga att Sydafikanerna hjälper mig att uppfylla min dröm också. Att hjälpa.

jag vill dit!!

knasfia <3

Min kära kompis Ella har något litet knasigt fel på sin lilla hjärna.. nädå! Men ikväll så hade hon bjudit med mig på vip-kväll på topshop (låter riktigt fancy jag vet..). Men hon är en liten klant som hade glömt att osa. Men jag gillar henne i varje fall!

Så hon lämnade mig hemma med plugg. Wei!

/vivsihoppsi!


would you go or would you stay?


låten blir bara bättre och bättre!

Idag har jag studiedag. Är lika med pluggdag. Har så sjukt mycket jag måste få gjort. Ska strax sätta igång! typ nyss..
Måste bara dela med mig av att jag & snille var i skolan i 12 timmar igår. hade nästan lönat sig att sova där.! Vi skulle hjälpa till att rekrytera lärare. Ganska spännande faktiskt! =) Sedan drog vi den vanliga gamla vanan med bio. Synd att biocheckarna är slut. VI såg shopaholic-filmen. Helt okej, men väälidgt vanlig. Och väldigtväldigt förutsägbar. Men det är härligt ibland. Och på bion så såg vi lite trevliga ansikten. åååååh <3

/vivsan

ÅRE! viv&znill


Åh snart bär det av till åre, med elin. jag lääängtar <3

vart tog la weekendsiones vägen?

magaad. tiden bara rullar iväg.. som vanligt. Nästan heeela helgen har jag varit med min underbara kör steens. åh, att man inte tröttnar. Det är konstigt. bara för bäst. <3 Annars har jag hunnit med lite saker som att fira emilia och en riktig sleep-over hos min kära hannah. Jacuzzi ute i kylan, glass varma hallon, godis och söt kusin. bara jättejättemysigt.
nu blev det här jätteointressant  och jag kom på en hel del viktigare saker jag måste göra nu t.ex. äta och plugga
så so long!
/vivlitzius

we are dreamgirls!

Idag var det det vårlikaste vädret jag har skymtat iår. Åh, våren. Så man har lääääängtat! wie!

Jag, erikax2,minna&nora hittade det mysigaste men konstigaste caféet. Multikulti.. jaa det var gulligt det. Men någon dag ska jag bannemej köpa glass. för att fira våren.

Sen mötte jag marre de barre (c000l) och gjorde lite buissnes, handlade lite semlor och spred pengar omkring mej. Men that's life.,

imorn är det grooov sovmorgon = träning för oss hurtbullar. Men 'jag gillare'.. ?

/vivi

kurriii

Helgen har varit skön, välidgt skön! Jag har blivit utvilad, vilket gör mig glad! Inte så mycket speciellt.. utom att äntligen få träffa min kära Maria. <3
Och idag har jag blivit ännu mer utvilad. Var nämligen på Yoga med Nellie. Åh det är skönt.


Nu kommer min kära bror hem, åh, jag har längtat!

/vivsor


measure in love

Ikväll var det egentligen Rent-kväll hos Klara. Men isället ska jag på mammas jääääätteroliga (hehe) konsert. åh, kul lördagkväll. jaja, man måste ju ställa upp!
pusspåer
/AVIVI

elloveli! <3

åh nu är jag på music-mode och det är kul! har precis upptäckt att death cab for cutie inte är metal, hehe. ibland kan man ha bra mycket fel. Jag vet några som kommer döda mey! :(

Mysig lång-fika med ellabell idag. Underbara tösebit! :D<3


/VIVELIITO

the day in the week!

Lilllördagen
spenderades på bio med Klara, Anna, Elin & Matilda(vad konstigt det kändes att kalla alla för deras riktiga namn).. Fimen var gryyym och jag tror aldrig att jag har varit på helspänn så mycket i en och samma film. åh, överträffade lätt mina förväntingar.
Det är faktiskt mycket bättre att gå på bio sådär mitt i veckan. Då uppskattar man det mer tror jag. åh, kanskse en vana?



clazzyyy



Jättesöta ♥

Idag var det nästan henma med min kära Annika ♥  Myys,,,! men nästan hemma. fattar ni vad längesen. Awh.. när jag kom in där luktadet det bara högstadiet för mig. Tider tider.. Bullar bullar. Tjock man var !

kärlek,
Vivo

over the rainbow so high!

Helgen har gått ut på att hinna med så mycket som möjligt, hihi.. som vanligt. Men vad fanken. Vila får man göra nån annan gång! :D Myschill hos ellen med flickorna <3<3, jobbsökning (braaaa vi är), elinmiddag, singstarkväll med några klasstjejer (PLUS MARTIN <3<3) väcka nile genom ett ruuligt schämt (jag satte på mej hennes fina arbetskläder), simma med tott&linnis (1km bara så att ni vet hehe), teknikstrul med totti, men till slut gryyyyymt plugg med tottan och nu är vi typ klara. jag är stolt!

ojvad jag är trött..
...och det är sååå synd att nille har lämnat sitt singstar här så jag bara måste gå å sjunga lite nu. hehe tack älsklings <3


E L I N

Imorn kommer znille hem vilket gör mig lite lycklig i hjärtat.
imorn. haha. imorn. det skulle egentligen varit idag. men det blev imorn. haha! oj jag är trött!


då känns det bättre!

awiawiawi.. borde egentligen plugga men först vill jag lämna ett spår så ni slutar oroa er, höhö. Jag är i alla fall hemma.
beligen rockade.
nu måtse jag somsagt återgå till min plikt <3


Jag vid sablon i Bryssel.

RSS 2.0