sunsunsun!

åh,det har varit en gooosi helg ! faktiskt jättesoolig och det känns som att sommaren är här, även fast den inte vara 4-evah, men nu ska vi inte vara sånna, NJUT folks!!
igår kom ella hit och myste, det var very najs för vi proppade i oss jordgubbar och ben n' jerrys..och njöt av solen såklart. fina ella <3 och i fredags tog älsklings.markuskusin studenten. åh jag blir så himla rörd av sånt. lite tårar, åh. och på fredag smäller det igen med tvillingbrur joel.
nu känner jag att min blogg börjar bli jättetråkig. kan det bero på att solen skiner och jag nu ska ut på en promenix, skiter i att klockan är mer än vad man tror!

/VIVZAAhn

tottivivi rulezzz!

Tröttare kan ingen vara. Så nedrans död efter dagens friluftsdag. Har sprungit runt som en gris hela dagen.. vilket bokstavligt talat resulterade i att jag blev en gris. Så jääkla röd och bränd och det gör så himla ont. varför lär jag mig aldrig? Så långt jag kan minnas så har jag vid den första soliga ut,spring&lek-friluftsdagen bränt mig ordentligt. Jaja, jag kan inte säga annat än att det känns somrigt. Fast vad som känns somrigt är faktiskt att vivi&totti har badat, första doppet. eller badat & badat.. men ändå! någorlunda. vi rockar. mysipys <3


And I can't even recognize myself..


Lite smårolig bild va h3h3h3h3? Från vivis & niles åretrip då vi (jag) klantade till det och inte riktigt hann med samma lift. Bildens natur förstärker det hela, asså typ.. snölandskapet (;
Åh vad jag behöver sömn. Allt känns helt dampigt.. åh det enda bra uttryck jag kunde komma på som passar mitt humör just nu. mucho konstigt, och bazz. jaja, nu blir det helg på åland med familjen, vilket jag tror blir mys. Får sova och kommer hem på söndag.
Pusshej! <3

bonsoir!


Helgen har varit superbra! Nu åker jag till Ellen i enskede för att vara och få lite sällskap! Puss & God natt som jag skulle sagt. heido/A

Kvällstidning till bror.

Mitt uppe i historieplugget måste jag ta en liten paus. Inte roligt det där. Idag har jag i alla fall en del av Mattenationella avklarad. hoppashoppas att det gick!

Inatt sov elin här i våra tempurmaddrasser. Det var kuuuuulis. hihiihih. Nu är det jättefint väder.
idag skulle jag vara en snäll tjej och smsa hannsi och skrev "någon blir stor imorn" :p typ jättegulligt och snällt. Får svar: vem? hahah sen fattade hon inget alls. Det jag vill komma till är att hon fyller år imorn , stooor tjej. Och jag vill passa på att GRATTA min älskade älskade vän. åh, glad att ha dej!

jag önskar att du alltid var så trendish!

Nehhh nu ska jag återgå till lite rysk revolution, sen ska jag ut i det fagra vårvädret för en liten prommis med kära annika! :)
PUSSPUSS
/AVIVVII

hannsiluss!

i helgen fick jag och min älskling hannah äran att ta på oss de faaagraste klänningarna. Skämt åsidooo! Men duktiga var vi! :D

babyboo! <3

sp1c<3rålis-klipporna!










och denna cooling la jag in för att vi bara var allmäntsnyyyggaaa!



tack för en finfin kväll, och joannis määästerfotografen ! <3


grillichilli

det har varit en väldigt grillig helg. Dock så mysig !


la frajdajda!


längesen nu! lägger in veckans låt,.. och nu; välförtjänt  helg efter jooobbigaste veckan på länge.
Nu ska jag ut och träffa gamla vänner, längesen! saknat <3<3

RSS 2.0