tack för mäeeeyeyy

åh, just nu suuger allt. orkar inte åka till Belgien: Att jag aldrig kan stanna hemma.. jaja. det kommer bli kul säkert, men jag vill stanna lite i fina sverige. Fast jag älskar iof att resa,och att ha roooliga saker att göra. så nu ska jag vara glaaaaaaader!
här kommer lite bilder från coolaste årsmötet.


finaste finaste antonia. Gråt ut (;<3<3<3


är det vad vi längtat?

våren spirar i luften, och jag kan inte vara annat än förvånad. När man kommer hem tilll stockholm efter att ha suttit inne hela helgen, och när jag nu får höra historier om folks "dagar i solstol" och "bränna med bikinisträck".. måste nog ta igen det där.. för utom att jag fjällar på nästan. Farligt det där åre..
sicka finingar <3

back to basics... nästan...

oj vilken hektisk vecka. Åre var bäst. och lika så RBUF årsmötet. Faktiskt. Veckan kunde inte ha varit bättre. Men nu får jag väl skylla mig själv att tröttheten tar över, och fram för allt plugget. Har varit underbart med en pluggfri vecka. Men nu är det back to normal, nästan. Förutom att jag åker tillbelgien imorn kväll. När ska jag sitta still...?


@ fejjan om ni vill se mer.
hehe <3

GRATTIS A<3<3

du är
UNDERBAR

grattis, än en gång.

nu draaaaar vi!

är jättetaggad, för ikväll är det åre!
vivi & znilleeee! :D here we come! kommer hem på torsdag morgon, pusspuss på er <3


haha ja e grym på foto å sånt! yweeeey!

jag gillar att shoppaaa!


fagrizar! <3

JAG ÄR TRÖTT GLAD & LOVET HAR ÄGT BALLLLIZIZZZ


tio ta i trä

!BOUNCE!

coolaste på länge. Igen!

mysig dag hihi


längtan/saknad?

Jag kom på att det där blev ett rysligt töntigt inlägg, mer som en dagbok. Därför tänkte jag visa lite underbara minnen från France med Ellen <3. något underbart jag sent kommer glömma.

'tonårsliv'-.. näey

Ofta pratar folk om tonåren som den jobbiga tiden och bazz hit och bazz dit. Jag har aldrig riktigt förstått mig på det där, just vad det ska vara som är så otroligt illa. Ikväll fick jag smaka lite på känslan, då jag laaaaaaackade och nu vill jag agera ut mina feelings. hehe jag är arg då skriver jag fett bra not. nej men ååh vi var på en tråkig show där jag bara blev rädd, sedan hade jag miljoner roliga saker att göra och inget fick jag. Det kallar jag dåligt. Grillning på långholmen är inte farligt. Inte antonia.fest heller: nejnej, här blir det hem. Därför sitter jag här och avreagerar mig lite: nu väntar sängen!
"du är nog bara ltie trött".. not shit!

im freeeeee!


förstår ni vad längesen det här var?! awh <3

Lovet har varit underbart, väldigt fullspeckat! Men det är så det ska vara! Igår var en fager dag. Jag började dagen med "brunch" ihop med min kära Clarissa, som har börjat hänga i stockholm en del. Väldigt najs tycker jag. Mycket att prata om när man inte ses så ofta! Vi smed lite sommarplaner ,längtar! Sen åkte jag iväg med pendeln och mötte mina käraste majskolvar Hannsi & Snånia så gick vi hem till Majsen! Där hade vi inomhuspicknick och fetsade till det med popcorn och nutella, vår grej! Jag gav dem en jättefager påskpresent heheh. Sedan åkte jag hem, och sen in till 60's med tessi & elin perzoooohn! Mysigt ! (:

Nu ska jag inte svika familjens städdag längre och fortsätta hard-workwork! :D

puss och hej och GLARRE PÅRRE! glad påsk

underbara dagar

trött vivi på balkongen i solen. En filt. Åh, kan det bli bättre?! Vårvädret dyker upp varannan dag. I förr går var det sol picknick, och utefik. I går var det fuuut. men det blev en fin dag i varje fall. Vivi klippte sig! Smart på en söndag, då det är 100 kr dyarare, och jag har ett helt påsklov på mig. jaja, kort blev det i alla fall: ganska fult, men vääldigt slitet var det. Nu blir det sommarfräscht. Sen var jag hos morfar och åt sushi. Där efter åkte jag till southytälje till nile. Mysis! <3 Där hade vi en lugn liten sleepover i hennes lilla säng! Idag åt vi på omtalade nancys (nästa gång med joanna... =),och sedan tog jag tåget 'upp tll stockholm' - haha lantisar! <3

Där mötte jag de coola brudzehn elin & joanna. Vi promenerade, och som resten av svenska folket en vårdag som denna satt vi och åt glass vid hamnen i Gamla Stan. Sen mötte jag mammi och nu är jag a la home. Snart kommer Nellie hit och vi ska.. fira påsk (; LOVE!

/AVIVIV


PICKNICK med bezta <3

vårvårvårvårsnartsommar!

herregudarsimig! våren bara kom som ett bombnedslag helt plötsligt. underbart! och det passar speciellt bra nu på PÅSKLOVET! lyckaaa! Påsklovet kunde inte firas in på ett bättre sätt! hemma hos virre med snille å lite andra, och sen kom snånia också ! <3 wonderful! myys..
nu ska jag ut och ha året första picknic. åh jag älskar picknickar. speciellt med görlsen! så mysigt att jag avlider!
vårpussar,
/A

RSS 2.0